BELINDA WHITE VEGÁNKÉNT FIATALODOTT / FOTÓ: NORTHFOTO

Rotherham - A 46 esztendős Belinda White úgy gondolja, 18 évet letagadhat az életkorából.

CSAK GYÜMÖLCSÖT ESZIK / FOTÓ: NORTHFOTO

Minden napra 20 gyümölcs! A Yorkshire déli részén fekvő városban élő Belinda White (46) étrendje egyhangúnak tűnik, de a vegán hölgy elszántságát igazolja bámulatos kinézete. Bizonyára, a jó gének is szerepet játszanak abban, hogy a fiatal nagymama megőrizte lányos kinézetét, de az atletikus test bizony az ő eredménye, a boldogságról nem is beszélve.

SZEPTEMBERBEN LETT NAGYMAMA / FOTÓ: NORTHFOTO

- Visszatértem a fiatalságba. 28-nak nézek ki, pedig már 46 éves vagyok - magyarázta a háromgyerekes jógatanárnő a Daily Mail riportjában, amelyből az is kiderült, hogy a határozott nő az egész családját átformálta. Legidősebb, 26 esztendős fia már nem él velük - bár sokat találkoznak, mert másfél hónapja született meg Belinda első unokája - de korábbi kapcsolatából származó két tinédzser fia már átállt a vegán étrendre. Kilenc évvel fiatalabb élettársa viszont - akivel négy éve vannak együtt - nem akart kötélnek állni, és ez majdnem szakításhoz vezetett.

FIATALON IS FIATALOSAN ÉLT, CSAK MÁS ÉRTELEMBEN VÉVE / FOTÓ: NORTHFOTO

- Annyira eltökélt voltam, hogy erre majdnem ráment a kapcsolatom - idézte fel Belinda, aki kedvesét válaszút elé állította. Végül, a férfi behódolt, ő is vegán lett, és azóta több mint tíz kilót fogyott. - Én vagyok a női Benjamin Button! - lelkelndezett Belinda, és természetesen a Brad Pitt főszereplésével 2008-ban bemutatott Benjamin Button különös élete című természetfeletti drámára utalt, amelyben a címszereplő aggastyánként jött a világra, és csecsemőkénti haláláig fiatalodott.

blikkruzs


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!