4 üzleti terület, ami 2018-ban gyorsabban fog nőni, mint a többi 

Kriptovaluta szektor: A bitcoin 2017-es szárnyalása miatt gombamód nőnek ki az ezzel foglalkozó cégek, brókercégek, közvetítők, híroldalak, blogok. bár sokan azt jósolják ebben az évben nagy pofon lesz a kriptovaluta piacnak. Sokan a végét tippelik. Nos meglátjuk.

Marihuána piac: Ezzel mondjuk nagyon nem tudunk mint kezdeni, mert az USA-ban a rekreációs marihuána legalizálása okozza a piac fellendülését.

Utazási piac: Az Airbnb piaca is változóban van. Egyrészt a nagy verseny miatt a lakáskiadóknak is jobb szolgáltatásokat, új üzleti modelleket kell alkalmazniuk, hogy fenntartsák a bevételeik növekedését. Továbbá erre a piacra is már ráépülő cégek jöttek létre, utazás szervezők, Airbnb lakáskezelők, takarítócégek …

Virtuális valóság piac: A hazai piacon már több virtuális valóságot használó szolgáltatás van. Jelenleg a vásárlók legnagyobb visszatartó ereje az, hogy az ilyen VR játékok kipróbálása drága. Ez főleg azért van így, mert maga a “szerkezet” is drága, és természetesen a helyet is bérelni kell…, szóval nem véletlen, hogy egy-egy óra játék VR szemüvegben 5-8000 forintba kerül. Miben gondolkozhatsz? 


 


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!