A futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma, hiszen már gyerekkorunk óta képesek vagyunk rá, hogy kocogjunk, fussunk, rohanjunk. Miért ne űznénk felnőttként, kedvtelésből is?

A futásnak rengeteg jótékony hatása van, többek között erősíti a szívet, a keringési rendszert, fejleszti a tüdőt, javítja az állóképességet, és csak úgy falja a kalóriákat, vagyis segít a fogyásban. És még valami… sosem késő elkezdeni!

Aki életmódot szeretne váltani, és rendszeres „kedvenc” mozgást keres, annak tökéletes választás a futás, legyen férfi vagy nő, idősebb vagy fiatalabb, sportos vagy kissé lusta. Ebben segít ez a futóprogram: 6 hét alatt gyaloglóból könnyen futóvá válhatsz, és teljesítheted a futók egyik első mérföldkövét, az 5 kilométeres távot megállás nélkül, ha pedig már futsz egy ideje, és megy az 5-6 kilométer belegyaloglás nélkül bármilyen, számodra kényelmes tempóban, akkor lépj szintet, és tűzd ki magad elé a 10 kilométeres táv teljesítését! Válaszd ki, hogy melyik távot teljesítenéd szívesen, és készülj fel - menni fog!

Tested adott, ezt neked kell megmozgatnod, az edzéstervet pedig mi biztosítjuk heti bontásban, és mellé hasznos és érdekes cikkeket adunk a futásról, a felszerelésről, a táplálkozásról, mindenről, amire szükséged lehet, hogy lépésről lépésre egyre jobb futóvá válhass.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!